Pretraga
Trg Šabačkih Žrtava 1/7, 15000 Šabac, Srbija, T: +381 15 343 303
Trajanje: 12 dana autobusom
Lokacija: Španija, LLorete de Mar
Cena: od 288 eur
Rezervišite sada!

VAMOS A LA PLAYA
ĐENOVA – LJORET DE MAR – BARSELONA
sa posetom Mentonu, Ezu, Nici, Monaku i Sanremu
AUTOBUSOM 12 DANA

 

Ljoret de Mar Letovanje 2017. – biser Kosta Brave i Katalonije, predstavlja jedno od najvećih i najlepših španskih letovališta na Sredozemnom moru. Dugačke peščane plaže sa kristalno čistom vodom godinama unazad dobijaju nagradu ˝PLAVA ZASTAVA˝ za kvalitet i čistoću. LLoret de Mar je udaljen od Barselone oko 70 km i zahvaljujući dobroj lokaciji idealno je mesto za obilaske brojnih turističkih atrakcija. Ovo letovalište pored topline sunca i peskovitih plaža nudi i vrelinu noćne zabave uz sangriju i flamenko i druge moderne ritmove.

 

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN – BEOGRAD – ĐENOVA Sastanak na parkingu preko puta OTC Buvljak u 17:30h. Polazak iz Beograda u 18h. Noćna vožnja do Đenove, preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.
2. DAN – ĐENOVA – Dolazak u Đenovu u prepodnevnim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje centra grada, koji je proglašen delom svetske kulturne baštine, Trg de Ferari na kome se nalaze opera i berza, Trg Mateoti sa palatom pravde, Duždeva palata, katedrala San Lorenco, Via Garibaldi sa palatama đenovljanskih aristokratskih porodica, Trg pobede, stara luka, Kraljevska palata… Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. NOĆENJE.
3. DAN – ĐENOVA – MENTON – EZE – NICA – Doručak. Napuštanje hotela. Nastavak puta ka Španiji. Svraćanje u Menton mondensko letovalište koje se nalazi između Kneževine Monako i italijnaske obale, na krajnjem zapadu Azurne obale. Ovaj prelepi gradić je poznat po festivalu agruma „Fête du Citron“, koji se svake godine održava upravo ovde. Razgledanje grada sa vodičem i slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak puta ka Nici – kraljici Azurne obale uz kraću pauzu u srednjevekovnom gradicu Ezu i poseti fabrici parfema Galimard. Dolazak u Nicu u predvečernjim časovima. Razgledanje grada sa vodičem: Trg Masena, Englesko šetaliste, hotel Negresco… Slobodno vreme za“ caffe latte“ u centru starog grada.Nastavak putovanja ka Španiji. Noćna vožnja.
4. DAN – LLORET DE MAR – Dolazak u Lloret de Mar u jutarnjim časovima. Upoznavanje ovog šarmatnog gradića-poznatog letovališta koji se nalazi na Costa Bravi. Slobodno vreme za kafu do check in-a u hotel. Posle 14h smeštaj u hotelske sobe. Ručak. Slobodno vreme za kupanje na prelepim plažama Ljoret de Mara koje sa razlogom poseduju plavu zastavicu.Večera. NOĆENJE.
5. DAN – LLORET DE MAR Doručak. Fakultativna poseta Barselone I. Obilazak glavnog grada Katalonije: Olimpijska luka, crkva „Sagrada Familia“, Trg Katalonije, čuvena dela jos čuvenijeg Antonia Gaudija – kuće Batiljo I Casa Mila, Avenija Diagonal, Trg Španije, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik, luka De la Paz, Barseloneta, šetaliste Las Ramblas. Slobodno vreme za uživanje u šoping zoni Las Ramblas koja je proglašana za jednu od najlepših ulica sveta i čuvenoj gotičkoj četvrti – Barrio Gotico. Mogućnost fakultativnog obilaska stadiona Barcelone CAMP NOU (koji je sagradjen 1957 god. a prema kapacitetu najveći stadion u Evropi) u okviru ture CAMP NOU EXPERIENCE. Ručak. (lunch paket za izletnike). Povratak u Lloret de Mar. Večera. Fakultativni odlazak na čuveni Flamenko šou i uživanje u temperamentnom i strastvenom plesu ansambla Hose Leona. Individualni povratak u hotel. NOĆENJE.
6. DAN – LLORET DE MAR – Doručak. Slobodan dan za odmor i kupanje na plažama. Ručak. Slobodno vreme. Večera. NOĆENJE.
7. DAN – LLORET DE MAR – BARSELONA MAGICA – Doručak. Slobodno vreme za kupanje i individualne aktivnosti. Ručak. Popodnevna fakultativna poseta i obilazak Barselone II. Panoramsko razgledanje grada: Toranj Agbar, Trijumfalna kapija, Pasaž Luisa Kompanisa, Palata pravde, Park Citadela (u ovom parku su svoj pečat ostavili slavne arhitekte poput Luisa Domeneka i Montanera, Antoni Gaudija… u njemu se nalaze i čuvena Gaudijeva raskošna fontana „Gran Cascada“, Parlament Katalonije, ZOO vrt…), marina Port Vell, slobodno vreme za uživanje i šoping u zoni marine i TC Maremagnum. U večernjim satima polazak na Trg Španije na spektakl svetlosti i zvuka, popularnih „Magičnih fontana“ zvanično najposećeniju atrakciju ovod grada. Večera. Povratak u Lloret de Mar u kasnim večernjim časovima ( hladna večera za putnike koji su išli na fakultativni izlet ). NOĆENJE.
8. DAN – LLORET DE MAR – OUTLET LA ROCA VILLAGE – VINARIJA – Doručak. Slobodan dan za kupanje, sunčanje. Ručak. U popodnevnim časovima polazak na fakultativni izlet u bodegu na besplatnu degustaciju vina, čuvene španske sangrije i tipičnih suhomesnatih delikatesa po kojima je Španija poznata u svetu. Nastavak puta u okviru izleta ka najvećem šoping outletu Katalonije „La Roca Village“ u okviru koga možete šopingovati u preko 130 prodavnica raznih modnih brendova, Mango outletu i Nike factory. Slobodno vreme za šoping. Povratak u Lloret de Mar, u hotel. Večera. NOĆENJE.
9. DAN – LLORET DE MAR – FIGUERAS – Doručak. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje. Ručak. Fakultativna poseta živopisnom gradicu Figerasu, rodnom gradu slavnog Salvadora Dalija, koji mu je u nasledje ostavio najveći nadrealistički objekat na svetu, čiji eksponati provocirajući podsvest svakog posetioca, nikog ne ostavljaju ravnodušnim! Povratak u Lloret de Mar. Večera. NOĆENJE.
10. DAN – LLORET DE MAR – TOSSA DE MAR – SANREMO Doručak. Napuštanje hotelskih soba i odlaganje prtljaga u predvidjeni hotelski prostor. Mogućnost fakultativne posete najlepšem letovalištu na Costa Bravi TOSSA DE MAR-u. To je srednjevekovni grad opasan zidinama koje datiraju iz 12. veka. Na glavnom ulazu u stari grad nalazi se sahat kula, a unutar zidina je splet uskih ulica sa skulpturom Ave Gardner. Slobodno vreme za šetnju, kupanje, kaficu ili tapas u nekom od autentičnih španskih ili katalonskih restorana. Povratak u Lloret de Mar. Slobodno vreme za kupanje, sunčanje, šetnju do večernjeg polaska za Azurnu obalu. Noćna vožnja.
11. DAN – SANREMO – MONAKO – Dolazak u Sanremo u jutarnjim časovima. Obilazak mondenskog letovališta na čuvenoj Rivijeri cveća, u kome se održava jedan od najstarijih i najznačajnijih festivala zabavne muzike u Evropi. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje ( celodnevni boravak 11h ) ili mogućnost fakultativne posete Kneževini Monako gde ćete imati prilike da u celodnevnoj poseti(boravak u Monaku 9h) osetite sva čula mondenske Kneževine: razgledanje Monaka – starog grada sa vodičem: obilazak palate Grimaldijevih, okeanografskog muzeja, crkve Sv.Nikole u kojoj su sahranjeni princ Renije III i princeza Grejs Keli.Zatim ćemo obići grad kocke Monte Karlo sa čuvenim Grand kazinom i prelepim hotelom Le Paris-delo čuvenog arhitekte Garniea. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje na prelepim plažama Monaka. Povratak u Sanremo. Nastavak putovanja ka Srbiji.
12. DAN – BEOGRAD. Dolazak u Beograd u podnevnim časovima. Kraj putovanja.

 

Termin
Usluga
Redovna Cena
First Minute cena
09.06.2017. – 20.06.2017.
6 PA + 1ND
384 eur
288 eur
23.06.2017. – 04.07.2017.
6 PA + 1ND
438 eur
328 eur
14.07.2017. – 25.07.2017.
6 PA + 1ND
498 eur
378 eur
04.08.2017. – 15.08.2017.
6 PA + 1ND
518 eur
388 eur
20.08.2017. – 31.08.2017.
6 PA + 1ND
489 eur
368 eur
08.09.2017. – 19.09.2017.
6 PA + 1ND
384 eur
288 eur
22.09.2017. – 02.10.2017.
6 PA + 1ND
358 eur
268 eur
 
LEGENDA:
PA – PUN PANSION
ND – NOĆENJE SA DORUČKOM

 

 

 •  
  CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  – Prevoz komfornim turističkim autobusom (tv, dvd, ac),
  – Smeštaj na bazi 6 punih pansiona u Lloret de Maru 3* ili 4* i 1 noćenje sa doruckom u Đenovi (ili okolini) u hotelima 3* ili 4* u 1/2 i 1/3 sobama.
  – Usluga predstavnika agencije/vodiča,
  – Obilaske gradova prema programu, (Đenova, Sanremo, Nica)
  – Troškove realizacije programa.
  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  – Fakultativne izlete ( minimum 30 prijavljenih)
  – Camp Nou – 25 eura / deca do 12 god. -18 eura
  – Izlet u Barselonu 1 – 20 eura / deca do 12 god. – 15 eura
  – Izlet u Barselonu 2 (Magica) – 15 eura / deca do 12 god. – 10 eura
  – Muzej Salvadora Dalija – 25 eura / deca do 8 god. – 15 eura
  – Izlet u Tossa de Mar – 10 eura / deca do 12.god. – 5 eura
  – Outlet La rocca village i vinarija – 15 eura / deca do 12 god. – 10 eura
  – Flamenko veče ( Tradicionalni ples) – 25 eura / deca do 12 god. – 15 eura
  – Poseta Monaku- 15 eur / deca do 12 god. – 10 eura
  – Individualne troškove putnika
  – Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Đenovu i okolinu (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela) – u hotelima sa 2* i 3*- 1.5eura / noćenju, 4* -2 eura / noćenju
  – Obaveznu turističku taksu za boravak u Ljoret de Maru (plaća se na recepciji hotela – 0.5 eura / noćenju za hotele 3*, 1e / noćenju za hotele 4*)
  – Međunarodno zdravstveno osiguranje
  – Doplata za jednokrevetnu sobu na upit
 • NAČIN PLAĆANJA:
  Placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate.
  Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre pocetka putovanja.
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA NIKA TRAVEL-a
  – 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 01.10.2017.
  Popusti za decu isključivo u 1/4 sobama :
  – Deca do 2 god. plaćaju samo prevoz 50eur (imaju sedište u autobusu i koriste zajednički ležaj u pratnji dve odrasle osobe)
  – Deca 2-12 godina u pratnji dve odrasle osobe; I dete ostvaruje 50% popusta, II dete ostvaruje 20% popusta (imaju sedište u autobusu i sopstveni ležaj)
 • Ljoret de Mar smeštaj 2017.
  – Hotel Sun beach 3* (Ex Esmeralda), renoviran u Maju 2015 godine,nalazi se na idealnoj lokaciji u centru Ljoreta i 200m od plaže. Sadrži bar, restoran, bazen, igralište za decu. Sobe su 1/2 i 1/3 poseduju kupatilo (tuš / wc), tv, balkon. Usluga je na bazi punog pansiona (švedski sto).
  – Hotel Savoy 3* http://www.hotelsavoylloret.com/ nalazi se 200m od plaže, u mirnom delu Ljoreta. Sadrži restoran, bar, bazen sa odvojenim delom za decu, bar pored bazena, klimatizovanu TV sala. Sobe su 1/2, 1/3 sa kupatilom (tuš / wc), tv-om, telefonom. Usluga je na bazi punog pansiona (švedski sto).
  – Hotel Florida Park 3* http://www.hotelfloridaparklloret.com/ , nalazi se u centru Ljoreta, na 300m od plaže. Poseduje bar, restoran, bazen, tv salu. Sobe su 1/2, 1/3 sa kupatilom (tuš / wc), tv-om, telefonom,balkonom. Usluga je na bazi punog pansiona (švedski sto) .
  – Hotel Don Juan 3* http://www.donjuanhotels.com/ nalazi se u centralnom delu Ljoreta na 400m od plaže. U sklopu hotela je recepcija, bar sa TV salom, sala za konferencije, dečiji klub sa igraonicom, fitnes centar sa otvorenim i zatvorenim bazenom i jakuzzijem, sauna, teniski teren.. Sobe su 1/2,1/3 poseduju kupatilo, centralnu klimatizaciju, telefon, tv. Usluga je na bazi punog pansiona (švedski sto).
  Đenova
  – Hotel Alexander 3* http://www.hotelalexander-genova.it/, nalazi se u centru Đenove.U sklopu hotela se nalazi, restoran, bar, lift. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, tv, telefon. Doručak je kontinentalni švedski sto.
  – City hotels Britannia 3* www.cithotels.com/hotels/cit-hotel-britannia/ nalazi se u centru Đenove. Poseduje bar,parking. Sobe su 1/2 i 1/3 sadrže kupatilo, tv. Doručak je kontinentalni švedski sto.
  – Hotel Bellevue 3** http://www.bellevuehotelgenova.com/, nalazi se u centru Đenove. Hotel ima bar, restoran. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju tv, telefon. Doručak je kontinentalni- švedski sto.
  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.

   

 • Fakultativni izleti ( minimum 30 prijavljenih)
  – Camp Nou – 25 eura / deca do 12 god. -18 eura
  – Izlet u Barselonu 1 – 20 eura / deca do 12 god. – 15 eura
  – Izlet u Barselonu 2 (Magica) – 15 eura / deca do 12 god. – 10 eura
  – Muzej Salvadora Dalija – 25 eura / deca do 8 god. – 15 eura
  – Izlet u Tossa de Mar – 10 eura / deca do 12.god. – 5 eura
  – Outlet La rocca village i vinarija – 15 eura / deca do 12 god. – 10 eura
  – Flamenko veče ( Tradicionalni ples) – 25 eura / deca do 12 god. – 15 eura
  – Poseta Monaku- 15 eur / deca do 12 god. – 10 eura
  CENE PAKETA IZLETA:
  – GOLD PAKET: UKOLIKO UPLATITE SVE IZLETE OSTVARUJETE POPUST OD 20€
  – SILVER PAKET: UPLATOM MINIMUM 6 IZLETA OSTVARUJETE POPUST OD 10€ NA PAKET IZLETA
 • NAPOMENE:
  – Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
  – Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta (ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.
  – Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…)
  – Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
  – Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
  – Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
  – Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
  – Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Felix Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
  – Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
  – Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
  – Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
  – U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i plaćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
  – Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
  – Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
  – U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  – Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  Aranžman je radjen na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.
  UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI ORGANIZATORA PUTOVANJA FELIX TRAVEL
  LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 85/2013.
  TURISTIČKA AGENCIJA NIKA TRAVEL D.O.O. ŠABAC NASTUPA KAO POSREDNIK
  Cenovnik br. 1 od 09.02.2017.