Pretraga
Trg Šabačkih Žrtava 1/7, 15000 Šabac, Srbija, T: +381 15 343 303
Trajanje: 19 Oct 2019 - 19 Oct 2019
Lokacija: Novi Sad, Srbija
Cena: 1200 dinara
Rezervišite sada!

“Novosadski Oktoberfest”
19.oktobar 2019.
Novi Sad

Šta je Oktobarfest i kako je nastao?
Oktobar fest je najveći festival piva na svetu a održava se u nemačkom gradu Minhenu. Počeo je das e održava u čast venčanja princa Ludviga sa princezom Terezom i tada održana je trka konja 1810.godine ispod brda Sendlinger. Sve ovo je bila uvertira za festival koji danas traje 16 dana i koji okuplja oko 6 miliona ljudi godišnje (70% su Bavarci). Od 21. septembra do 06. oktobra, piće se pivo iz litarskih krigli, pevaće se bavarske pesme, mirisaće kobasice i održavaće se lude vožnje u velikom luna parku.
Tako je u svetu, a kako je kod nas?
Novosadski Oktobarfest nastao je po ugledu na “starijeg brata” iz Nemačke 2016.godine u Novom Sadu. Pokrenula ga je grupa zaljubljenika u pivo i od tada se svake godine održava u Master sali Novosadskog sajma. Festival u slavu piva, kobasica, pereca, dobre muzike i provoda svake godine okupi preko 30 velikih i kraft pivara kako iz inostranstva tako i naše zemlje a sve sa ciljem da se u što boljoj atmosferi i druženju provedu ovi festivalski dani. Zato smo i mi tu! Vodimo vas u novu Nika Oktobarfest avanturu!
Program našeg izleta na Novosadski Oktobarfest:
Polazak autobusa je iz Šapca oko 16 časova. Mogućnost polaska iz Sremske Mitrovice, Rume. Dolazak u Novi Sad i odlazak na Oktobarfest. Uživanje u programu do 02 časa posle ponoći. Povratak u Rumu, Sremsku Mitrovicu i šabac. Kraj izleta.
Cena po osobi: 1200 dinara
Turistička agencija Nika travel putnike obaveštava o tačnom vremenu i mestu polaska slanjem sms poruke dva dana pre polaska na izlet.

 

Cena izleta obuhvata:
– autobuski prevoz na datoj relaciji
– organizaciju i realizaciju izleta
– licenciranog turističkog vodiča vodiča
Cena izleta ne obuhvata:
– dnevnu ulaznicu za Novosadski Oktobarfest
cena ulaznice: http://bit.ly/2Z7aBvv
do 01.09.2019. je 500 dinara
od 01.09. – 01.10. je 600 dinara
od 01.10. – 17.10. je 700 dinara
na dan festivala je 800 dinara.
Ovde možete pogledati cenovnik ulaznica:
– individualne troškove putnika
Način plaćanja:
– gotovinski prilikom prijave ili najkasnije 7 dana pre putovanja
Zvanična prezentacija Novosadskog Oktobarfesta: http://www.oktoberfest2019.org
Napomene:
– Molimo sve putnike da provere pre putovanja da li nemaju neke neplaćene kazne, ukoliko putnik bude zadržan na granici zbog istih agencija ne snosi nikakvu odgovornost
– Rezervacija mesta telefonskim putem, slanjem e-maila putem bez uplate važe 48h, nakon toga se smatra da je putnik odustao od putovanja
– U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja najkasnije 5 dana pred polazak.
– Sedišta u autobusu se popunjavaju po redosledu prijave na izlet
– Za realizaciju ovog izleta potrebno je minimum 45 plativih putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo promene cene uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju neslaganja putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana pet dana pred početak putovanja.
– Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja zbog jednostavnije realizacije.
– Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije organizatora ili ovlašćenog subagenta.
– Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
– Tačno vreme polaska agencija određuje najkasnije 24č. pred putovanje. Vreme dolaska se ne može predvideti jer zavisi od puno faktora.
– Agencija ne snosi odgovornost za nepredviđene okolnosti na putu i eventualna kašnjenja.
U skladu sa Zakonom o turizmu („Sl. glasnik RS“, br. 36/2009, 88/2010, 99/2011 – dr. zakon, 93/2012, 84/2015, 83/2018 – dr. zakon i 17/2019 – dr. zakon) za izlet nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Nika travel d.o.o. Šabac koja je organizator ovog izleta