fbpx

Odluka povodom virusa Corona

Poštujući preporuku Predsednika Republike Srbije i Vlade Republike Srbije u uslovima uvedenog vanrednog stanja zbog pandemije virusa COVID-19 i ograničenju kretanja građana turistička agencija Nika travel će za vreme trajanja vanrednog stanja prilagoditi radno vreme iz bezbednosnih razloga i zdravlja naših putnika i zaposlenih.
Turistička agencija Nika travel je donela sledeću :

O D L U K U

– Privredno društvo za turizam I usluge Nika travel d.o.o. Šabac od 16.03.2020. godine do opoziva vanrednog stanja prekida sa radom. Preporučujemo da sve informacije koje su vam neophodne u ovom periodu zatražite putem e-mail adrese info@nikatravel.rs kao i putem dežurnog telefona 066/6343-303 ili drušvenih mreža – facebook i instagram. Naše kolege će Vam u najkraćem mogućem roku davati odgovore na Vaša pitanja.
-Stojimo Vam na raspolaganju za pružanje informacija i eventualne rezervacije za letnju sezonu koja po planu počinje u drugoj polovini maja 2020. godine. Za sada su nema otkazivanja putovanja predviđenih za letnju sezonu ali mi pratimo situaciju I ako bude nekih promena obaveštavamo putnike blagovremeno. Novac putnika je uredno po ugovoru putovanja prebačen organizatorima putovanja, a same uplate su osigurane našom Garancijom putovanja i polisom od insolventnosti koje organizatori poseduju kod osiguravajućih kuća te nema razloga za brigu. Molimo vas za razumevanje i strpljenje. Na osnovu trenutne situacije u saradnji sa Ministarstvom Turizma ćemo utvrditi mere koje će se preduzeti za već uplaćene aranžmane (odlaganje, vrednosni vaučeri…).
-U saradnji sa resornim ministarstvom pratimo situaciju i postupamo odgovorno i za privredu i za putnike. Do razrešenja situacije i donošenja konkretnih odluka, trenutno, u vreme vanrednog stanja suspendujemo bilo kakve promene rezervacija za letnju sezonu.
-Sva turistička putovanja ugovorena do 15.05.2020. godine, odnosno do okončanja vanrednog stanja otkazuju se. Organizatori putovanja putnicima nude mogućnost promene termina ili vaučer u vrednosti uplaćenog iznosa koji se može realizovati u periodu od godinu dana od dana planiranog putovanja.
O svim daljim aktivnostima bićete blagovremeno informisani.
 
Zahvaljujemo Vam se na razumevanju i strpljenju.
Želimo vam dobro zdravlje i još puno lepih putovanja.
Vaš NIKA TRAVEL Tim
 
U Šapcu, 16.03.2020.