fbpx

Šta je Nika avantura?

N
ekada davno sam sedeo i razmišljao kakva putovanja volim, kakvo ono treba da bude i šta ono treba da mi pruži. Shvatio sam da volim avanture. Svako putovanje samo po sebi je avantura. Naš način razmišljanja i shvatanja turizma i putovanja jeste upravo takav, avanturistički! Shodno tome i pripremamo jednodnevan putovanja, izlete da budu svojevrstan brzi beg od svakodnevnice. “Brzo punjenje baterija” za novu radnu nedelju za sve uzraste. Uz kvalitetan autobuski prevoz, kvalitetne licencirane turističke vodiče, pouzdane lokalne vodiče, ljubazne vozače trudimo se da svakom putniku posvetimo pažnju i ispunimo njegova očekivanja vezana za odabrani izlet.
I
ako često razmišljamo kada je najbolje vreme za putovanje, mi ćemo vam reći SVAKI DAN JE PRAVI. Dan kada planiramo izlete obično bude nedelja eventualno subota. Mada, ako se neke manifestacije održavaju radnim danom tada odstupamo od našeg pravila “da smo nedeljom na izletu”.
K
ada govorimo o destinacijama one su u našim avanturama različite: izlet u Sarajevo, izlet u Segedin, izlet u Pečuj, izlet u Budimpeštu, izlet i spa dan u banji Eržebet Morahalom, izlet u Višegrad, izlet u Temišvar, izlet manastirima Fruške gore, izlet i uspon na Rtanj, izlet i krstarenje jezerom Perućac i još mnoge druge. Destinacija je mnogo ali cilj uvek isti, povratak sa zadovoljnim putnicima.
A
ko vas muči odakle započinju naše avanture, evo odgovora: mesto polaska je uvek iz Šapca, gde je i sedište naše turističke agencije. Mada, kada to potrebe nalažu mesto polaska može biti i iz drugih mesta. Tako da organizujemo izlete sa polaskom iz Šapca, Koceljeve, Sremske Mitrovice, Valjeva, Loznice, Novog Sada, Rume, Beograda i drugih gradova koji su na liniji našeg izleta.
Mi se nalazimo u Šapcu, poslovni centar “Kifla” na prvom spratu ulaz iz pešačke zone. Možete nas konatktirati putem telefona 015/343-303 ili 066/6343-303 ili lično doći u naše prostorije svakoga dana osim nedelje jer tada smo na izletu.
A ko smo to MI?
Nika travel je porodična turistička agencija koja postoji od marta 2014.godine. Bavi se prodajom turističkih aranžmana, letovanja, zimovanja. Poslednjih godina ono što nas izdvaja od drugih agencija u našoj okolini je odlična organizacija i reallizacija izleta i pokloničkih putovanja. Turizmom se bavimo od 2004.godine, imamo licencirane turističke vodiče koji govore strane jezike. Trudimo se da budemo dobri ljudi i turistički radnici.
Eto, to smo mi.
Ukoliko želiš da predložiš novu Nika avanturu slobodno nas kontaktiraj!

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Subjekat

  Vaša poruka

  Da li si bio deo naše avanture?
  Ako nisi, sada je pravo vreme da pođeš sa nama u naše Nika avanture!
  Očekujemo te, Nika travel tim!

  Ostavi odgovor