fbpx

Dozvolite nam da Vam se predstavimo,

Turistička agencija Nika travel predstavlja porodičnu turističku agenciju koja je nastala kao rezultat dugogodišnjeg rada u turizmu. Iskustvo i znanje smo sticali radeći sa turistima iz Srbije u mnogobrojnim letovalištima Grčke,radeći u grčkim lokalnim turističkim agencijama. Nakon sticanja nacionalne licence za turističke vodiče obilazili smo mnoge lokalitete i muzeje vodeći đačke ekskurzije. Kada smo stekli dovoljno znanja i iskustva osnovali smo turističku agenciju Nika travel.
Privredno društvo za turizam i usluge NIKA TRAVEL d.o.o. je osnovano sa ciljem da bi na što profesionalniji i kvalitetniji način pružalo turističke usluge turistima kako u zemlji tako i u inostranstvu. Visok kvalitet usluga, stručnosti, profesionalnost, ljubaznost samo su neke od odlika koje su nas krasile u godinama koje su iza nas. Sada smo spremni  da ih zadržimo i unapredimo kroz rad Nika Travel-a.
Ono po čemu nas prepoznaju na tržištu jesu aranžmani za letnju i zimsku sezonu, obilasci gradova evrope. Opet ono što nas izdvaja jesu jednodnevna putovanja, izleti koje izvodimo u Srbiji ali i inostranstvu.
Ukoliko želite da i Vi budete deo naše avanture stojimo vam na raspolaganju.

Vaši agenti za putovanje,
NIKA TRAVEL!